microneedling 85 kliniken

Microneedling

Microneedling är en effektiv hudföryngringsmetod som går ut på att man för en rulle med små, små vassa nålar över huden. Detta orsakar en reaktion i huden och hudens svar på denna reaktion är en stimulering och nybildning av kollagen och elastin. Detta ger huden ett jämnare och yngre utseende.
Rullningen kan, och bör, kombineras med olika krämer och/ eller serum eller som tuffare behandling i kombination med en kemisk peeling samt med IPL.
En behandling microneedling tar ca 40-60 minuter och du börjar se resultatet efter 2-6 veckor. Oftast ser man resultat efter en behandling men en kur på 3-6 gånger rekommenderas alltid. Vid specifika problem såsom acneärr och hudbristningar kan fler behandlingar krävas.

Hur microneedling går till

Huden bedövas med en kräm. Rullningen sker efter ett speciellt schema och behandlaren väljer att ha de verksamma krämerna på huden antingen före eller efter rullningen beroende på hudproblem.
Behandlaren lägger sedan på serum och lugnande mask.

För vem är microneedling riktad till?

Personer med:

– Åldrad och solskadad hud
– Ärr
– Linjer och rynkor
– Hudbristningar
– Akne

Har du några frågor?
Kontakta oss

Innan behandlingen

Först får du komma på en konsultation där en behandlingsplan läggs upp specifikt för dig och dina behov.

Vi hjälper dig även med finansiering av din microneedling genom en rad olika finansieringsalternativ. Vi har bl.a. samarbetat med Medical Finance under en längre tid. Kontakta oss så hjälper vi dig med en finansiering som passar dig.

Efter behandlingen

Den rullade huden lugnar sig väldigt fort men vi rekommenderar att du väntar med hudtäckande make-up till dagen efter behandlingen.

Boka Konsultation

Gratis konsultation

85kliniken erbjuder gratis konsultation. På konsultationen får du veta mer om oss och vår behandlingsmetod och vi svarar på alla dina frågor och förklarar hur vi kan hjälpa dig med ditt håravfall.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare eller konsult.

Delbetalning

Önskar du att delbetala beloppet, finns en rad möjligheter:

– Medical Finance, som vi samarbetat med en längre tid, erbjuder lån upp till 30 000kr i två år. Låt Medical Finance hjälpa dig med finansieringen av din operation.
– Human Finance, med sin fokusering på hälsa och vård, vill underlätta det för människor att få den behandling som man önskar.
– Lendo, hjälper med ett bra lån genom att samla de bästa bankerna på en plats.

Vi erbjuder även räntefri avbetalning.