hårtransplantation turkiet

Hårtransplantation Turkiet

 

Vi är stolta över att ha egna kliniker och erfaren personal i Turkiet som utför hårtransplantationer med samma nivå av professionalism och kvalitet som vår klinik i Sverige. Vårt mål är att säkerställa att våra patienter får en överlägsen vård och uppnår de bästa möjliga resultaten oavsett vilken klinik de väljer att göra en hårtransplantation på.

85kliniken är en ledande klinik som specialiserar sig på hårtransplantationer i både Turkiet och Sverige.

Vi är dedikerade till att erbjuda våra patienter enastående resultat och högkvalitativa behandlingar genom användning av FUE (Follicular Unit Extraction) och DHI (Direct Hair Implantation) metoder.

Vi erbjuder samma garanti för våra hårtransplantationer i Turkiet som vi gör i Sverige. Detta innebär att våra patienter kan vara trygga i vetskapen om att de kommer att få en högstandardig behandling och att deras förväntningar kommer att uppfyllas.

Under hela resan till Istanbul finns vi tillgängliga via telefon och WhatsApp för att ge våra kunder trygghet och stöd. Vårt dedikerade team finns där för att besvara frågor och ge all nödvändig information för att patienterna ska känna sig trygga och välinformerade.

Efter hårtransplantationsoperationen sker alla återbesök på någon av våra kliniker i Sverige. Detta möjliggör en nära uppföljning och fortsatt vård för att säkerställa att patientens läkningsprocess fortskrider som den ska och för att ge eventuell ytterligare behandling vid behov.

För att boka tid för en konsultation eller behandling hos 85kliniken för att göra en hårtransplantation i Turkiet kan patienterna vända sig till någon av våra kliniker i Sverige. Vårt kunniga och hjälpsamma personal kommer att hjälpa till med att boka den mest lämpliga tiden och ge all nödvändig information för att förbereda sig inför resan.

Hårtransplantation i Turkiet sker enligt följande process:

1.    Kunden bokar en tid för konsultation hos en av våra kliniker i Sverige. Under konsultationen utvärderar vårt erfarna team patientens förutsättningar och diskuterar vilken behandling och metod som passar dem bäst.

2.    Baserat på konsultationen rekommenderar vårt professionella team den optimala behandlingen och metoden för kunden.

3.    Kunden reserverar sin operationsdag och bokar flygbiljetter till Istanbul. Vårt team finns tillgängligt för att ge råd och vägledning vid bokningen av flygbiljetter.

4.    Vår personal väntar på patienten vid flygplatsen i Istanbul och tar dem till deras hotell. Vi ser till att kunden känner sig välkomnad och bekväm under hela sin vistelse.

5.    Nästa dag hämtar vi kunden från hotellet och transporterar dem till vår klinik för hårtransplantationen. Vi ser till att patienten är väl förberedd och bekväm inför ingreppet.

6.    Efter operationen tar vi hand om patienten och transporterar dem tillbaka till hotellet för återhämtning och vila. Vi tillhandahåller också nödvändiga eftervårdsinstruktioner och mediciner.

7.    Dagen efter operationen besöker vår personal patienten på hotellet för att kontrollera och byta bandage. Vi säkerställer att patienten är bekväm och att läkningsprocessen framskrider som den ska. Sedan skjutsar vi patienten till flygplatsen för att påbörja sin resa tillbaka till Sverige.

8.    Så snart patienten är tillbaka i Sverige ska de kontakta en av våra kliniker för att boka sin första uppföljningskontroll efter operationen. Detta är viktigt för att övervaka framstegen och säkerställa att patienten får den bästa möjliga eftervården

 

Priset för en hårtransplantation

I vår prislista för alla behandlingar kan du se vad kostnaden skulle bli för en hårtransplantation i Turkiet och vad som ingår när du bokar. Givetvis får du en kostnadsfri konsultation.

Trygg hårtransplantation i Turkiet

Välkommen till 85kliniken, där vi kombinerar vår expertis och erfarenhet inom hårtransplantationer med vår strävan att erbjuda våra patienter de bästa möjliga resultaten. Vi är stolta över att kunna ge våra patienter både trygghet och kvalitet, oavsett om de väljer att genomgå sin behandling i Istanbul eller Sverige.

Gratis konsultation

85kliniken erbjuder gratis konsultation. På konsultationen får du veta mer om oss och vår behandlingsmetod och vi svarar på alla dina frågor och förklarar hur vi kan hjälpa dig med ditt håravfall.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare eller konsult.

Delbetalning

Önskar du att delbetala beloppet, finns en rad möjligheter:

– Medical Finance, som vi samarbetat med en längre tid, erbjuder lån upp till 30 000kr i två år. Låt Medical Finance hjälpa dig med finansieringen av din operation.
– Human Finance, med sin fokusering på hälsa och vård, vill underlätta det för människor att få den behandling som man önskar.
– Lendo, hjälper med ett bra lån genom att samla de bästa bankerna på en plats.

Vi erbjuder även räntefri avbetalning.