hårtransplantation turkiet

Hårtransplantation Turkiet

Hårtransplantation i Turkiet har blivit alltmer populärt bland personer som söker en effektiv och prisvärd lösning för håravfall. Istanbul, med sitt överflöd av mer än 6400 hårkliniker, har blivit ett av de främsta målen för personer från hela världen som söker hårtransplantation. Detta har gjort staden till en central punkt för medicinsk turism inom hårtransplantation.

Nackdelar med att utföra hårtransplantation i Turkiet

Trots det stora antalet kliniker i Istanbul finns det en betydande nackdel för patienter som väljer att genomgå hårtransplantation i Turkiet. En av de största nackdelarna är att om något skulle gå fel eller om patienten behöver ytterligare vård eller uppföljning efter operationen, kan det vara svårt att vända sig till samma klinik för hjälp. Detta beror på den stora konkurrensen och det höga antalet oseriösa aktörer som har dykt upp på marknaden.

En annan nackdel är språkbarriären som kan vara ett hinder för kommunikationen mellan patienten och läkaren, vilket kan leda till missförstånd eller bristfällig information om proceduren. Dessutom kan den ökade konkurrensen också leda till att vissa kliniker sänker sina priser, vilket kan innebära att de använder billigare material eller har lägre standarder för kvalitet och säkerhet.

Hårtransplantation hos 85kliniken i Istanbul, Turkiet

Trots de ovan nämnda nackdelarna har flera respekterade kliniker, som 85kliniken, etablerat sig som pålitliga alternativ för hårtransplantation i Turkiet. 85kliniken erbjuder hårtransplantation i Istanbul till ett lägre pris än vad som vanligtvis erbjuds i länder som Sverige, utan att kompromissa med kvaliteten eller säkerheten. Vad som skiljer 85kliniken från många andra hårkliniker i Turkiet är dess unika förmåga att erbjuda patienter möjligheten att få fortsatt vård och uppföljning i Sverige. Detta beror på att 85kliniken i Turkiet och Sverige ägs av samma bolag, vilket garanterar samma höga standard och kvalitet på vård oavsett var patienten väljer att genomgå sin behandling.

Fördelar med att genomföra hårtransplantation i Turkiet

En fördel med att välja 85kliniken för hårtransplantation i Turkiet är att patienterna kan känna sig trygga med att de har tillgång till efterkontroller och uppföljning i Sverige om det skulle uppstå några frågor eller bekymmer efter operationen. Detta ger patienterna en extra trygghet och förtroende för att deras vårdbehov kommer att tas om hand på bästa möjliga sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder hårtransplantation i Turkiet ett attraktivt alternativ för personer som söker prisvärd och effektiv behandling för håravfall. Med respekterade kliniker som 85kliniken kan patienter få högkvalitativ vård till ett överkomligt pris, samtidigt som de har möjlighet till fortsatt vård och uppföljning i Sverige.

Vanliga frågor om hårtransplantation i Turkiet

Boka Konsultation

Gör ett tryggt val, välj 85 Kliniken!

Som kund bör du naturligtvis i första hand välja en klinik som är certifierad genom Säker Klinik och då innehar en behandlingsskadeförsäkring för din egen trygghet.

säker klinik

Gratis konsultation

85kliniken erbjuder gratis konsultation. På konsultationen får du veta mer om oss och vår behandlingsmetod och vi svarar på alla dina frågor och förklarar hur vi kan hjälpa dig med ditt håravfall.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare eller konsult.

Delbetalning

Önskar du att delbetala beloppet, finns en rad möjligheter:

– Medical Finance, som vi samarbetat med en längre tid, erbjuder lån upp till 30 000kr i två år. Låt Medical Finance hjälpa dig med finansieringen av din operation.
– Human Finance, med sin fokusering på hälsa och vård, vill underlätta det för människor att få den behandling som man önskar.
– Lendo, hjälper med ett bra lån genom att samla de bästa bankerna på en plats.

Recensioner från våra kunder

Aslıhan Kapaklıkaya
Aslıhan Kapaklıkaya
2024-05-04
The best ın the haırtransplantatıon
vedat aktepe
vedat aktepe
2024-05-04
Vilken Klinik, vilket bemötande, de förtjänar verkligen alla sina stjärnor för de vet verkligen vad de gör!
Carl Hölscher
Carl Hölscher
2024-05-02
Väldigt professionellt bemötande hela vägen från konsultation till behandling! De gjorde även det där lilla extra som betyder mycket, de bjöd på mat och ordnade med en hotellnatt och skjutsade mig fram och tillbaka till hotellet utan extra kostnad. Bara positivt att säga om detta företag!
amanda dacquil
amanda dacquil
2024-04-27
Bästa klinik ❤️❤️❤️
Abbe Al-Delemi
Abbe Al-Delemi
2024-04-27
Mycket bra klinik som utför ett ärligt och bra jobb. Vi är flera i familjen som har utfört hårtransplantationsingrepp hos kliniken i Göteborg och är mycket nöjda med både resultat och bemötande! Lätt 5 stars!
Misael temsghen
Misael temsghen
2024-04-26
Jag har gjort 2 operationer hos de , jag är mycket nöjd med resultaten av operationernar . Rekommenderar de starkt
Hatim Ezzat
Hatim Ezzat
2024-03-27
En utomordentligt hög nivå av service, trots mina svårigheter med kanyler och dylikt. Jeff och hans team såsom Vedat, Omar, Masoud, Marta, och de andra kvinnorna jag inte minns namnen på var till ens tjänst som om man vore en VIP-patient. Jag är en skeptiker men har inget att säga om kliniken mer än ett exceptionellt gott bemötande och ett högprofessionellt operationellt utförande. Träffade en patient, Mikael, som var på ett återbesök, där jag fick se med mina egna ögon ett resultat efter 9 månader. Hans foton framgår i klinikens Instagram-konto och jag blev förvånad över mängden hårväxt han fick som slutresultat.