Hårtransplantation i Stockholm

Om du letar efter en pålitlig klinik för hårtransplantation i Stockholm är du på rätt plats. På vår ledande klinik har vi genomfört över 9 000 framgångsrika hårtransplantationer, vilket ger oss den mest omfattande erfarenheten i Sverige. Vi använder avancerade tekniker som FUE och DHI för att säkerställa kortare läketider och inga synliga ärr. Med vårt team av specialister strävar vi efter att ge dig en skonsam hårtransplantation med ett naturtroget resultat.

När du väljer vår klinik kan du vara trygg med att vi alltid ger skriftliga garantier för våra hårtransplantationer. Dessutom erbjuder vi kostnadsfria konsultationer för att diskutera dina behov och förväntningar.

Hårtransplantation med FUE

Så hur går en hårtransplantation FUE till? Vid denna metod extraherar vi hårsäckar (grafts) från bakhuvudet och vid behov från sidorna. Varje hårsäck kan innehålla 1–4 hårstrån. För att säkerställa bästa möjliga resultat använder vi erfarna läkare, moderna metoder och den bästa utrustningen på vår klinik. Hårtransplantation är lämplig för de flesta män som lider av ärftligt håravfall, inklusive skallighet eller djupa vikar ovanför tinningarna. Även kvinnor med symptom som liknar manligt håravfall kan behandlas. Resultaten kan variera, beroende på tillgängligt sidohår och nackhår samt önskad tjocklek på håret. Vi utvärderar noggrant varje individuell patients förutsättningar och önskemål under en konsultation.

Innan en hårtransplantation FUE genomförs en konsultation där vi bedömer din hälsa och hårkvalitet samt diskuterar dina förväntningar. Vi ger dig detaljerade prisuppgifter och förslag på operationstider. Vi strävar efter att göra dig så bekväm som möjligt med beslutet genom att ge en tydlig förklaring av hur ingreppet genomförs och vilken eftervård som krävs. Vi erbjuder även finansieringsalternativ för att underlätta betalningen.

Här kan du läsa mer om vad som är bra att tänka på innan och efter din hårtransplantation.

 

Pris för hårtransplantation i Stockholm 

Alla patienter har olika förutsättningar, så priset är beroende av det. Här kan du se vår prislista för alla våra behandlingar. 

Att tappa hår är något som män är särskilt utsatta för, även kvinnor. Detta kan påverka människor negativt, vilket gör att det blir allt vanligare med hårtransplantationer i Stockholm. 

Boka en gratis konsultation i Stockholm

Innan du bokar en hårtransplantation erbjuder vi gratis konsultation inför ditt besök. Här kan du välja klinik och boka en tid som passar dig. https://www.85kliniken.se/hartransplantation-klinik/. Vi kan även göra konsultationen över telefon om du har långt att åka. 

 

Hårtransplantation i Stockholm