Antiradikal

Antiradikal är en innovativ behandling som kombinerar en vitamin koktail med patientens eget plasma och injiceras sedan direkt under huden. Denna unika formel innehåller en rad viktiga vitaminer och mineraler som är kritiska för att upprätthålla hälsosam och ungdomlig hud.

Polysorbate är en emulgerande agent som hjälper till att sprida ingredienserna jämnt över huden. Sodium chloride fungerar som en buffertlösning som hjälper till att upprätthålla pH-balansen i huden. Thioctic acid är en antioxidant som skyddar huden mot skador orsakade av fria radikaler, och kan bidra till att minska inflammation.

Arginine HCL och Lysine HCL är aminosyror som är viktiga byggstenar för kollagenproduktionen. Kollagen är en viktig komponent i huden och bidrar till dess spänst och elasticitet. Genom att öka nivåerna av dessa aminosyror kan Antiradikal hjälpa till att återställa och förbättra hudens struktur och utseende.

Sammanfattningsvis är Antiradikal en effektiv behandling som är rik på vitaminer, mineraler och aminosyror som är avgörande för att upprätthålla hälsosam och ungdomlig hud. Genom att injicera dessa viktiga näringsämnen direkt under huden kan Antiradikal hjälpa till att förbättra hudens utseende och ge en slätare, mer strålande hy.

Pris

2 900 kr per behandling.
Vid köp av 4 behandlingar 10% rabatt.
Vid köp av 6 behandlingar 15% rabatt.