Hårtekniker genomför fue hårtransplantation

Hårtransplantation

Med ett team som utfört över 9 000 hårtransplantationer är vi på 85kliniken stolta med att ha mest erfarenhet i Sverige. Tack vare hårtransplantation med FUE och DHI teknikerna så blir det kortare läketid och inga synliga ärr. Vi är en världsledande klinik och har specialiserat oss på en skonsam hårtransplantation med ett naturtroget resultat. Så kom till våran klinik i Göteborg för din hårtransplantation.

Givetvis så lämnar vi alltid en skriftlig garanti på våra hårtransplantationer och konsultationen är såklart gratis! 

Hur går hårtransplantation FUE till?

Hårtransplantation FUE metoden har till största delen ersatt den tidigare vanliga strip metoden (FUT) eftersom den i nästan alla situationer är ett bättre alternativ och efterlämnar inte några synliga ärr.​​

I samband med en hårtransplantation FUE operation tar man ut hårsäckar (grafts) från bakhuvudet och vid behov även från sidorna. Varje hårsäck är en enhet som innehåller cirka 1–4 hårstrån. Rätt teknik och utrustning är helt avgörande för resultatet. Därför använder vi på 85 Kliniken oss av rutinerade läkare, rätt metoder och den bästa utrustningen.

Vem är lämpad för en hårtransplantation?

De flesta män som lider av ärftligt håravfall med skallighet eller djupa vikar ovanför tinningarna kan förvänta sig goda resultat av en hårtransplantation. Även kvinnor som lider av symptom liknade manligt håravfall kan behandlas. Vissa personer kan dock förvänta sig bättre resultat än andra. Det som påverkar resultatet beror på hur mycket hår som går att transplantera det vill säga hur mycket sido- och nackhår som patienten har tillgängligt samt hur tjockt detta hår är. Hur mycket hår som behövs beror på hur stor yta som skall täckas samt vilka önskemål om tjocklek på håret som patienten har.

Har du några frågor?
Kontakta oss

Innan din hårtransplantation

Före en hårtransplantation FUE så genomförs en konsultation där vi går igenom patientens individuella förutsättningar, förväntningar och det resultat som kan uppnås. Vi undersöker även hårkvalitet samt ställer frågor om den allmänna hälsan för att få ta reda på vad vad som är möjligt.

Därefter ges prisuppgifter och förslag på olika tider för en möjlig operation. Vi går noggrant igenom hur en operation utförs samt hur eftervården ska göras. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt i ditt beslut. Patienten kan själv välja att genomföra sin hårtransplantation på våran klinik i Göteborg eller bli förmedlad till en av våra godkända partnerkliniker i Istanbul ifall priset här i Sverige skulle vara ett bekymmer.

Vi hjälper dig även med finansiering av din hårtransplantation genom en rad olika finansieringsalternativ. Vi har bl.a. samarbetat med Medical Finance under en längre tid. Kontakta oss så hjälper vi dig med en finansiering som passar dig.

 

Viktigt att tänka på inför en operation;

  • Ta inga mediciner dagarna innan ingreppet
  • Konsumera ej alkoholhaltiga drycker
  • Minska eller sluta med användningen av tobak om möjligt
  • Alkohol och tobak kan minska överlevnadsnivån för de nya hårsäckarna

Eftervård för hårtransplantation och hårimplantat

Området som fått nytt hår är väldigt känsligt och måste skyddas från solen. Schampo börjar användas efter den andra dagen efter ingreppet. Schampo är viktigt för att förhindra att det bildas skorpor runt håret.

De transplanterade håren kommer falla ut under de första 10 dagarna men kommer börja att växa ut igen efter två till tre månader och öka i tillväxt och volym under de nästkommande 6-9 månaderna.

Boka Konsultation

Gratis konsultation

85kliniken erbjuder gratis konsultation. På konsultationen får du veta mer om oss och vår behandlingsmetod och vi svarar på alla dina frågor och förklarar hur vi kan hjälpa dig med ditt håravfall.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare eller konsult.

Delbetalning

Önskar du att delbetala beloppet, finns en rad möjligheter:

Medical Finance, som vi samarbetat med en längre tid, erbjuder lån upp till 30 000kr i två år. Låt Medical Finance hjälpa dig med finansieringen av din operation.
Human Finance, med sin fokusering på hälsa och vård, vill underlätta det för människor att få den behandling som man önskar.
Lendo, hjälper med ett bra lån genom att samla de bästa bankerna på en plats.

Vi erbjuder även räntefri avbetalning.

Boka tid Stockholm

Vill du boka tid i Stockholm gör du det genom att klicka här: hårtransplantation i Stockholm