Skäggtransplantation

Önskar du att du hade ett stort fint skägg? Då är du inte ensam. Skägg har minst sagt blivit på mode och efterfrågan har därmed ökat på både skäggvård och skäggtransplantation.

Hur det går till

85kliniken är experter på skäggtransplantationer, och har utfört hundratals behandlingar av den här typen och alla har givet ett naturligt utseende.

Även om behandlingen har likheter med en traditionell hårtransplantation, så kräver den här otrolig skicklighet och koncentration när man placerar ut hårsäckarna, annars finns risken att man misslyckas med att få ett naturligt utseende och att det nya skägget inte ser attraktivt ut.

Även om ditt skägg från början såg fint ut eller om du inte hade något skägg tidigare, så kommer det nya håret att ge dig ett permanent resultat. Du kan behandla det nya skägget precis som vanligt då du kan raka dig regelbundet, trimma det kort eller göra det du nu önskar.

85kliniken erbjuden den här behandlingen på våra kliniker I Göteborg och Istanbul. Så vänligen kontakta oss idag för en kostnadsfri, konsultation utan köpkrav om du vill få ett 100% naturligt skägg genom att genomgå en skäggtransplantation.

Vem är lämpad för en hårtransplantation?

Den vanligaste orsaken till att man behöver transplantation är att det finns för få hårsäckar i ansiktet. Orsaken till det är nästan alltid ärftlighet. Men det finns självklart även här andra orsaker så som sjukdomar eller att man skadat ansiktet vid en olycka.

Innan din hårtransplantation

Före en hårtransplantation så genomförs en konsultation där vi går igenom patientens individuella förutsättningar, förväntningar och det resultat som kan uppnås. Vi undersöker även hårkvalitet samt ställer frågor om den allmänna hälsan för att få ta reda på vad vad som är möjligt.

Därefter ges prisuppgifter och förslag på olika tider för en möjlig operation. Vi går noggrant igenom hur en operation utförs samt hur eftervården ska göras. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt i ditt beslut.

 

Viktigt att tänka på inför en operation;

  • Ta inga mediciner dagarna innan ingreppet
  • Konsumera ej alkoholhaltiga drycker
  • Minska eller sluta med användningen av tobak om möjligt
  • Alkohol och tobak kan minska överlevnadsnivån för de nya hårsäckarna

Eftervård för hårtransplantationen

Området som fått nytt hår är väldigt känsligt och måste skyddas från solen. Schampo börjar användas efter den andra dagen efter ingreppet. Schampo är viktigt för att förhindra att det bildas skorpor runt håret.

De transplanterade håren kommer falla ut under de första 10 dagarna men kommer börja att växa ut igen efter två till tre månader och öka i tillväxt och volym under de nästkommande 6-9 månaderna.

Gratis konsultation

85kliniken erbjuder gratis konsultation. På konsultationen får du veta mer om oss och vår behandlingsmetod och vi svarar på alla dina frågor och förklarar hur vi kan hjälpa dig med ditt håravfall.

Vår Rekommendation

– En viktig del i läkningsprocessen.

Vi rekommenderar PRP-behandling i samband med hårtransplantation. PRP bidrar till snabbare läkning, påskyndar aktivering av de transplanterade hårsäckarna och förefaller även minska antalet hårsäckar som går i vilofas efter en operation.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare eller konsult.

Delbetalning

Önskar du att delbetala beloppet, finns en rad möjligheter:

Medical Finance, som vi samarbetat med en längre tid, erbjuder lån upp till 30 000kr i två år. Låt Medical Finance hjälpa dig med finansieringen av din operation.
Human Finance, med sin fokusering på hälsa och vård, vill underlätta det för människor att få den behandling som man önskar.
Lendo, hjälper med ett bra lån genom att samla de bästa bankerna på en plats.