Hårtransplantation i Göteborg 

Om du letar efter en pålitlig klinik för hårtransplantation i Göteborg, så har du kommit till rätt ställe. Vi är en ledande klinik som har genomfört över 9 000 lyckade hårtransplantationer, vilket ger oss den bredaste erfarenheten i Sverige. Vi använder avancerade metoder såsom FUE och DHI för att säkerställa en snabb läkningstid och osynliga ärr. Vårt team av specialister arbetar för att ge dig en skonsam hårtransplantation med ett naturligt resultat.

När du väljer 85 Kliniken kan du vara trygg med att vi alltid erbjuder skriftliga garantier för våra hårtransplantationer i Göteborg. Dessutom tillhandahåller vi kostnadsfria konsultationer för att diskutera dina behov och förväntningar inför en hårtransplantation. 

Hårtransplantation med FUE i Göteborg

Men hur går en hårtransplantation med FUE till? Vid denna metod extraherar vi hårsäckar (grafts) från bakhuvudet och vid behov från sidorna. Varje hårsäck kan innehålla 1–4 hårstrån. För att säkerställa de bästa möjliga resultaten använder vi erfarna läkare, moderna tekniker och den bästa utrustningen på vår klinik. Hårtransplantation är lämplig för de flesta män som lider av ärftligt håravfall, inklusive skallighet eller djupa vikar vid tinningarna. Även kvinnor med symptom som liknar manligt håravfall kan få behandling. Resultaten varierar beroende på tillgängligheten av sidohår och nackhår samt önskad tjocklek på håret. Vi utvärderar noggrant varje enskild patients förutsättningar och önskemål under en konsultation.

Innan en hårtransplantation med FUE utförs en konsultation där vi bedömer din hälsa och hårkvalitet samt diskuterar dina förväntningar. Vi tillhandahåller detaljerade prisuppgifter och föreslagna operationsdatum. Vi strävar efter att göra dig så bekväm som möjligt med ditt beslut genom att ge en klar förklaring av hur ingreppet går till och vilken eftervård som krävs. Vi erbjuder också finansieringsalternativ för att underlätta betalningen.

Viktigt att tänka på före din hårtransplantation

För att säkerställa bästa möjliga resultat, bör du undvika att ta några mediciner dagarna före ingreppet. Dessutom är det rekommenderat att avstå från alkoholhaltiga drycker. Om möjligt, bör du också minska eller helt sluta användningen av tobak. Det är känt att alkohol och tobak kan ha en negativ påverkan på överlevnadsnivån för de nytransplanterade hårsäckarna. Genom att följa dessa riktlinjer kan du öka chanserna för att uppnå önskvärda och långvariga resultat från din hårtransplantation i Göteborg.

Pris för hårtransplantation i Göteborg 

Eftersom varje patient har unika förutsättningar varierar priset. Här hittar du vår prislista för hårtransplantation och andra behandlingar.

Boka din kostnadsfria konsultation i Göteborg 

Innan du bokar din hårtransplantation erbjuder vi en kostnadsfri konsultation för att förbereda ditt besök. Du kan välja din klinik här och boka en tid som passar dig. Om du har långt att resa erbjuder vi även telefonkonsultationer.

 

hårtransplantation i göteborg