Bli samarbetspartner

Franchisetagare sökes till följande områden i Sverige

 – Malmö

 – Helsingborg

 – Linköping

 – Gävle

 – Umeå

Har du intresse för att jobba med kosmetika behandlingar (PRP, hårtransplantation). Känner du dig redo för att ta nästa steg?

Söker du efter en samarbetspartner med bred erfarenhet och ett stort engagemang?

Då kan möjligheten som Franchisetagare hos 85 Kliniken vara rätt utmaning för dig!

Som franchisetagare erbjuds du unika förutsättningar för att lyckas. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet.

Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Som en ledande hår-klinik kan 85 Kliniken erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vem söker vi?

Vi söker nu dig som motiveras av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du gillar att utmana dig själv

Obs: Du som Franchisetagare måste vara (eller anställa) läkare, tandläkare eller sjuksköterska för att kunna utföra injektionsbehandlingar .

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV samt personligt brev. Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt. På samtliga kandidater som går vidare i processen kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll.

Vid frågor: Kontakta Jeff Saei på 072 – 833 03 57 eller info@85kliniken.se

Gratis konsultation

85kliniken erbjuder gratis konsultation. På konsultationen får du veta mer om oss och vår behandlingsmetod och vi svarar på alla dina frågor och förklarar hur vi kan hjälpa dig med ditt håravfall.

Vad kostar det?

Det exakta priset avgörs av behandlingens omfattning och om den kombineras med annan behandling. Innan behandlingen inleds får du en prisuppgift av din behandlare eller konsult.

Delbetalning

Önskar du att delbetala beloppet, finns en rad möjligheter:

– Medical Finance, som vi samarbetat med en längre tid, erbjuder lån upp till 30 000kr i två år. Låt Medical Finance hjälpa dig med finansieringen av din operation.
– Human Finance, med sin fokusering på hälsa och vård, vill underlätta det för människor att få den behandling som man önskar.
– Lendo, hjälper med ett bra lån genom att samla de bästa bankerna på en plats.