Vilka vi är

85 kliniken fokusområde är inom estetisk hår och hudvård. Vår personal är certifierade med över hundratals behandlingar bakom sig. Vi utför individuellt anpassade behandlingar med konstnärlig utformning för ett naturligt slutresultat. Vi använder en kombination av klinisk erfarenhet, rätt utrustning samt individuell anpassning, vilka är en förutsättning för att åstadkomma de bästa behandlingsresultaten.

Vi använder marknadens senaste, mest säkra och effektivaste utrustning ifrån Astomed som är en av Skandinaviens största leverantörer som dessutom är en flerfaldig prisvinnare.

Vi finns i Göteborg och Stockholm och du är alltid välkommen att ta en fika med oss, där vi även kommer att svara på dina frågor och funderingar.

Boka tid:

Behöver du en personlig konsultation?

Det är helt gratis och du får svar på alla dina frågor och funderingar.

Behöver du en personlig konsultation?

Det är helt gratis och du får svar på alla dina frågor och funderingar.
[latepoint_book_button selected_agent="1" hide_summary="yes" padding="10px 30px" bg_color="transparent" text_color="#fff" caption="Boka din tid online!" border_radius="3px" font_size="24px" width="500px" border="3px solid rgba(255, 255, 255, 0.5)"]

Gör ett tryggt val, välj 85 Kliniken!

Som kund bör du naturligtvis i första hand välja en klinik som är certifierad genom Säker Klinik och då innehar en behandlingsskadeförsäkring för din egen trygghet.

Läs mer om Säker Klinik

Vad är Säker Klinik?

Kliniker och salonger som är certifierade av Säker Klinik innehar en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är en trygghet för dig som kund!” – www.sakerklinik.se

säker klinik